Menüpontok
Kosár
A nagyobb rendelésszámoknak köszönhetően hosszabb szállítási idővel kell számolni!
A megszokott 1-2 nap helyett 3-5 nap is lehet a szállítás! Köszönjük a megértést!

Falcsiszolók

Cikkszám: YT-82360 Készlet: 2
Kefe nélküli csiszoló vakolat csiszolásához falakon és mennyezeteken. Az integrált porelszívó rendszer lehetővé teszi, hogy porszívó használata nélkül dolgozzon. A zsákot az alján elhelyezett strapabíró klipszes rögzítővel zárják, aminek köszönhetően a szennyeződés eltávolítása gyors és kényelmes. ..

Cikkszám: YT-82355 Készlet: 2
Termékleírás: - Teljesítmény: 820W - Az erős motor biztosítja az erőt a sima csiszoláshoz, és meghajtja a csiszolófejbe épített porszívót - LED világítás: ez a funkció azt jelenti, hogy a napszaktól és a megvilágítástól függetlenül láthatja az összes egyenetlenséget, és tökéletes gipszréteget készí..

Cikkszám: YT-82350 Készlet: 1
Termékleírás: A készülék habarcs nélküli fal, plafon, valamint belső és külső falak csiszolására, padlón maradt szennyeződések, ragasztó és vakolóanyag stb. eltávolítására alkalmas. A készülék nem alkalmas azbeszt tartalmú felületek csiszolására. Műszaki adatok: - Teljesítmény: 710 W - Mozga..

Cikkszám: YT-82340 Készlet: 3
Termékleírás: A csiszológépet vakolatok, gipszkarton csiszolásra, festékbevonatok és vinil tapéták eltávolítására tervezték. A 225 mm-es nagyméretű tárcsa átmérője könnyű és egyenletes felületet biztosít. A készülék porelszívó rendszerrel van felszerelve, amely nem igényel porszívót. A tárcsa ker..

Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)