Menüpontok
Kosár
A nagyobb rendelésszámoknak köszönhetően hosszabb szállítási idővel kell számolni!
A megszokott 1-2 nap helyett 3-5 nap is lehet a szállítás! Köszönjük a megértést!

Mérőeszközök

YATO Akkus zsírzó 18 V (akku + töltő nélkül)
Külső raktáron
Cikkszám: YT-07021
Az akkumulátoros zsírzópisztoly szilárd kenőanyag felvitelére fejlesztették ki építőipari, mezőgazdasági és ipari gépek és berendezések, valamint személygépkocsik és teherautók kenésére. A zsírzó saját kenőanyagtartállyal rendelkezik, valamint egy hajlékony tömlővel, amely szokványos zsírzókhoz van ..

YATO Hidraulikus emelő 12 tonna 236-596 mm
Külső raktáron
Cikkszám: YT-1715
Professzionális kétlépcsős olajemelő a YATO-tól. Az olajáramot precízen adagoló szeleprendszerrel rendelkezik, amely a dugattyú kis lökete ellenére maximális terhelés mellett biztosítja a magas hatásfokot. Kis méret és súly jellemzi, ami fontos a szállításban és tárolásban. Nélkülözhetetlen autóműhe..

Cikkszám: YT-08793 Készlet: 11
Forgó műhelyülés betétekkel az apró alkatrészek tárolására. 41-55 cm tartományban állítható magasságú habszivaccsal és puha vinyl anyaggal párnázott ülés zsír- és olajálló tartós acél szerkezet emelőképesség: 140 kg ülés átmérője: 300 mm alapméret: 420 x 420 mm 4 forgatható kerék..

Cikkszám: YT-44849 Készlet: 6
M3-M10 fúró és menetfúró készlet. - Precíz metrikus menetek vágására tervezték. - Gépi és kézi befogáshoz is használható. - Kiváló minőségű HSS M2 gyorsacélból készült- Csiszolt felület tökéletes pontosságot és gyorsabb fúrási sebességet biztosít- Tartós és ellenáll a sérüléseknek és tompulásoknak -..

Tételek: 1 - 5 / 5 (1 oldal)