Menüpontok
Kosár
A nagyobb rendelésszámoknak köszönhetően hosszabb szállítási idővel kell számolni!
A megszokott 1-2 nap helyett 3-5 nap is lehet a szállítás! Köszönjük a megértést!

Vésőgépek, fúrókalapácsok

Elektromos fúrókalapács SDS-Max 25 J 1600 W YATO
Nincs raktáron
Cikkszám: YT-82135
Termékleírás: Az eszköz 1600W-os motorral rendelkezik, melynek ereje akár 25 J- t is elérheti. Fém házat magas minőségű műanyaggal burkoltak. A keresztirányban elhelyezkedő motor és a kiegészítő oldalsó markolat biztosítja az optimális súlypontot. A gyors betonfúrás és a csípőre támaszkodó további ..

Cikkszám: YT-82002 Készlet: 7
Kategóriájának legerősebb (70J) olajhűtéses bontókalapácsa. Vasbeton bontására tervezték, pl. Alapok, A-III és A-0 acéllappal megerősített födémek, mennyezetek átfúrására vagy a talaj tömítésére a megfelelő heggyel (YT-47385 külön megvásárolható) A rövid lökethossznak és nagy ütési sebességnek..

YATO Fúrókalapács 1300W SDS-Max, 20 Joule + koffer
Nincs raktáron
Cikkszám: YT-82131
Termékleírás:A YATO fúrókalapács SDS-Max tokmánnyal és 1300 W-al rendelkezik . A készüléknek 20 J nagy ütközési energiája van. A ház fémből készült, amely magas mechanikai szilárdságot és gyorsabb hűtést biztosít. Ez a fúrókalapács klasszikus kialakítású, keresztbe szerelhető motorral, amely tökélet..

Cikkszám: YT-82001 Készlet: 2
Termékleírás: Alkalmas beton és hasonló anyagok vésésére, mint járólapok, falak, nyílászárók kibontása, csövek, kábelátvezetések kialakításához. A tartozék oldalmarkolat 360°-ban elforgatható, jobb és balkezeseknek is ideális Egyszerű, szerszám nélküli vésőcsere a 30mm-es SDS Hex rendszernek kö..

Cikkszám: YT-82133 Készlet: 6
Termékleírás: Professzionális YATO vésőgép, mely kis súlya ellenére 15 Joule ütőenergiára képes. Alacsony súly és rövid test biztosítja a gép kényelmét. A D típusú oldalsó fogantyú a gép helyzetétől függően állítható, ami különösen fontos a folyamatos munka során. Tartós hatásmechanizmus és magas m..

Elektromos fúrókalapács SDS-Plus 2,3 J 650 W YATO
Nincs raktáron
Cikkszám: YT-82115
Termékleírás: Tartós fúrókalapács, sds plus 8-16 mm átmérőjű , legfeljebb 28 mm átmérőjű fúrásra tervezték. A ütőszerkezet és a sebességváltó kialakítása egy fémházban van elhelyezve , és csapágyakkal támasztva alá, ami jelentősen megnöveli a készülék élettartamát a kompozit anyagokon alapuló megol..

Cikkszám: YT-82127 Készlet: 7
Termékleírás: A legerősebb SDS PLUS fúrókalapács 1500 W kapacitással. Nagy szilárdságú acélból készült tengelykapcsolója kiváló védelmet nyújt a túlterhelés ellen. A mechanizmusokat speciálisan megtervezett, megerősített burkolat védi, a szellőzőnyílások elrendezése védi a készüléket a por ellen, é..

Cikkszám: YT-82123 Készlet: 13
Termékleírás: YATO Fúrókalapács SDS-PLUS 1100 W. A készülék megerősített tengelykapcsolóval rendelkezik, amely kiváló védelmet nyújt a túlterhelés ellen. A mechanizmusokat speciálisan megtervezett, megerősített burkolat védi, amelyet az elektropneumatikus ütközési mechanizmus működésével járó rezgé..

Cikkszám: YT-82118 Készlet: 3
YATO Fúrókalapács SDS-PLUS 1100 W.A készülék megerősített tengelykapcsolóval rendelkezik, amely kiváló védelmet nyújt a túlterhelés ellen.A mechanizmusokat speciálisan megtervezett, megerősített burkolat védi, amelyet az elektropneumatikus ütközési mechanizmus működésével járó rezgésekkel szemben el..

Elektromos fúrókalapács SDS-Plus 3,3 J 850 W YATO
Nincs raktáron
Cikkszám: YT-82122
Termékleírás: Az univerzális YATO fúrókalapács 850 W teljesítménnyel rendelkezik. A nagy szilárdságú acélból készült tengelykapcsoló kiváló védelmet nyújt a túlterhelés és a kezelő biztonsága ellen, amikor a fúró használatban van. A szellőzőnyílások különleges elrendezése védi a készüléket a por el..

Tételek: 1 - 10 / 10 (1 oldal)