Menüpontok
Kosár
A nagyobb rendelésszámoknak köszönhetően hosszabb szállítási idővel kell számolni!
A megszokott 1-2 nap helyett 3-5 nap is lehet a szállítás! Köszönjük a megértést!

Akkumulátorok és töltők

YATO Akkumulátor gyorstöltő gépekhez 18 V
Új Külső raktáron
Cikkszám: YT-828502
- A leggyorsabb töltő 18 V-os YATO lítium-ion akkumulátorokhoz a piacon. A készülék érzékeli a csatlakoztatott akkumulátor típusát, és az akkumulátor által elviselhető maximális biztonságos árammal tölti, 2A és 12A közötti áramerősséggel adagolva. A töltő ventilátorral van felszerelve, amely töltés ..

Cikkszám: YT-828501 Készlet: 3
- Gyors, dupla töltő minden 18 V-os YATO rendszer akkumulátorhoz. A beépített akkumulátor-hatékonyság- és hőmérséklet-ellenőrző rendszer biztosítja az akkumulátor élettartamát. Nem indul el a töltés, ha a cellák túl melegek. Negatív hőmérsékleten tárolt akkumulátor esetén a töltés akkor kezdődik, am..

Cikkszám: YT-828463 Készlet: 1
Termékleírás: 18 Voltos rendszer A 18 V-os rendszer egy sor YATO akkumulátoros szerszám, amely ugyanaz a tartós akkumulátorral működik. Az akkumulátor tápellátása biztosítja a szabadságot és a munka kényelmét. Ráadásul a YATO vezeték nélküli eszközök tartósak, praktikusak és tökéletesen ki..

Cikkszám: YT-828462 Készlet: 6
Gyorstöltésre alkalmas, töltöttségjelzővel ellátott akkumulátor, amely a YATO 18V-os eszközök teljes sorozatát táplálja. Továbbfejlesztett cellavédelmi rendszerrel rendelkezik az üresjárati túlmelegedés és a teljes lemerülés ellen. A maximális kimeneti áram 40 A a 3 Ah változatnál, ami az egyi..

Cikkszám: YT-828500 Készlet: 1
- Gyorstöltő minden 18 V-os YATO rendszer akkumulátorhoz. A beépített akkumulátor-hatékonyság- és hőmérséklet-ellenőrző rendszer biztosítja az akkumulátor élettartamát. Nem indul el a töltés, ha a cellák túl melegek. Negatív hőmérsékleten tárolt akkumulátor esetén a töltés akkor kezdődik, amikor az ..

YATO dupla töltő 18V-os akkurendszerhez
Nincs raktáron
Cikkszám: YT-82849
Termékleírás: Kettős fali töltő 18 V-os lítium-ion akkumulátorokhoz. A töltőáram megfelel a cellák jellemzőinek, ami meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát. Kompakt ház, ellenáll a mechanikai sérüléseknek. - Alkalmas 18 V-os akkumulátorokhoz, amelyeket a 18 V-os rendszer eszközeiben használna..

Cikkszám: YT-828499 Készlet: 19
- Dupla töltő minden 18 V-os YATO rendszer akkumulátorhoz. Mindkét akkumulátort egyszerre és külön-külön is tölti. A beépített akkumulátor-hatékonyság- és hőmérséklet-ellenőrző rendszer biztosítja az akkumulátor élettartamát. Nem indul el a töltés, ha a cellák túl melegek. Negatív hőmérsékleten táro..

YATO Akkumulátor 18V 2,0Ah Li-ion
Nincs raktáron
Cikkszám: YT-82842
Termékleírás: 18 Voltos rendszer A 18 V-os rendszer egy sor YATO akkumulátoros szerszám, amely ugyanaz a tartós akkumulátorral működik. Az akkumulátor tápellátása biztosítja a szabadságot és a munka kényelmét. Ráadásul a YATO vezeték nélküli eszközök tartósak, praktikusak és tökéletesen kiegyens..

Cikkszám: YT-828461 Készlet: 12
Gyorstöltésre alkalmas, töltöttségjelzővel ellátott akkumulátor, amely a YATO 18V-os eszközök teljes sorozatát táplálja. Továbbfejlesztett cellavédelmi rendszerrel rendelkezik az üresjárati túlmelegedés és a teljes lemerülés ellen. A maximális kimeneti áram 30 A a 2 Ah változatnál, ami az egyi..

Cikkszám: YT-828498 Készlet: 18
- Alaptöltő minden 18 V-os YATO rendszer akkumulátorhoz. A beépített akkumulátor-hatékonyság- és hőmérséklet-ellenőrző rendszer biztosítja az akkumulátor élettartamát. Nem indul el a töltés, ha a cellák túl melegek. Negatív hőmérsékleten tárolt akkumulátor esetén a töltés akkor kezdődik, amikor az a..

Tételek: 1 - 10 / 10 (1 oldal)