Menüpontok
Kosár

Egyéb elektromos kisgépek

Elektromos falhoronymarógép 125 mm 1700 W YATO
Nincs raktáron
Cikkszám: YT-82015 Készlet: -3
Termékleírás: Univerzális eszköz, amely használható pormentes horonymaráshoz és vágáshoz, ha porszívóhoz csatlakoztatja, vagy erőteljes sarokcsiszolóként, miután eltávolította a horonyfedelet és felszerelte a szokásos sarokcsiszoló tárcsavédőt (a készlet nem tartalmazza). Kábelek falba, mennyezetbe..
Cikkszám: YT-82223 Készlet: 4
Termékleírás:Javasolt javítás és felújítás során. Lehetővé teszi a bútordeszkák, az aláfutó ajtók, a vágópanelek és a padlólapok vágását a laminátum, valamint a fém elemek (szögek, csavarok) károsodása nélkül. Vágáshoz, süllyesztéshez fúrás nélkül, köszörüléshez nehezen hozzáférhető helyeken, valami..
Cikkszám: YT-82250 Készlet: 14
Terrmékleírás: - Felvett teljesítmény: 850 W - Üzemi hőmérséklet: 0-300 °C - Átmérő: 16, 20, 25, 32, 40 50, 63 mm - Fém kofferben Garancia: 2 év..
Cikkszám: YT-82220 Készlet: 4
Termékleírás: Javasolt javítás és felújítás során. Lehetővé teszi a bútordeszkák, az aláfutó ajtók, a vágópanelek és a padlólapok vágását a laminátum, valamint a fém elemek (szögek, csavarok) károsodása nélkül. Vágáshoz, süllyesztéshez fúrás nélkül, köszörüléshez nehezen hozzáférhető helyeken, vala..
Elektromos gőzölős tapétaleszedő 4,5 liter 2000 W YATO
Nincs raktáron
Cikkszám: YT-82320
Termékleírás: Papír- és vinil tapéták falakról stb. Történő eltávolítására szolgál. A tapéták hatékony vízgőzös áztatását teszi lehetővé, így vízálló tapéták esetén is spatulával könnyen és gyorsan eltávolíthatók. Tulajdonságok: - Víztartály űrtartalma 4,5 l - Munkaidő tele tankkal: kb. 70 perc - ..
Cikkszám: YT-84990 Készlet: 3
Termékleírás: Az elektromos láncélező biztosítja a fűrészláncok pontos és kényelmes élezését. Jellemzők: - Láncmagasság-állítás - Az élezési mélység ütköző védi a láncot az anyag túlzott eltávolításától - Fém vezető - Tartós műanyagból készült forgó talp - 1,8 m-es kábel Műszaki adatok: - Teljesí..
Akkus csavarozó készlet 39 részes 3,6V YATO
Nincs raktáron
Cikkszám: YT-27930 Készlet: -34
Termékleírás: A precíziós munkához tervezett YATO YT-27930 precíziós vezeték nélküli csavarhúzó bitek és hosszabbítók készletével. Kiválóan alkalmas elektronikus berendezések javításához. Jellemzők: - 3,6 V 450 mAh csavarhúzó LED világítással és jobb / bal forgásirányváltással - tartós CrV acél ta..
Cikkszám: YT-73460 Készlet: 4
Termékleírás: Nagy teljesítményű kompresszor pontos manométerrel , 12 V tápfeszültséggel. Szelepekkel felszerelt kerekek és csövek szivattyúzására tervezték autókban, motorkerékpárokban és kerékpárokban, valamint - cserélhető hegyek használatával - matracokban, pontonokban, golyókban. Tulajdonságo..
Tételek: 1 - 8 / 8 (1 oldal)