Menüpontok
Kosár
A nagyobb rendelésszámoknak köszönhetően hosszabb szállítási idővel kell számolni!
A megszokott 1-2 nap helyett 3-5 nap is lehet a szállítás! Köszönjük a megértést!

Munkavédelmi pulóverek

Cikkszám: YT-79219 Készlet: 1
Anyaga: 80% pamut, 20% poliészterTömeg: 300 g/m²Mérete: "XXL" (A mérettáblázat megtalálható a termék képei között.) Szín: fekete-pirosYATO ROTTWEILER kapucnis, cipzáros pulóver anyaga vastag és meleg pamut-poliészterrel. A pamut, mint természetes anyag nagyon kellemes tapintású, ennél a súlynál opti..

Cikkszám: YT-79218 Készlet: 1
Anyaga: 80% pamut, 20% poliészterTömeg: 300 g/m²Mérete: "XL" (A mérettáblázat megtalálható a termék képei között.) Szín: fekete-pirosYATO ROTTWEILER kapucnis, cipzáros pulóver anyaga vastag és meleg pamut-poliészterrel. A pamut, mint természetes anyag nagyon kellemes tapintású, ennél a súlynál optim..

YATO Munkavédelmi kapucnis pulóver S-es méret ROTTWEILER
Külső raktáron
Cikkszám: YT-79215
Anyaga: 80% pamut, 20% poliészterTömeg: 300 g/m²Mérete: "S" (A mérettáblázat megtalálható a termék képei között.) Szín: fekete-pirosYATO ROTTWEILER kapucnis, cipzáros pulóver anyaga vastag és meleg pamut-poliészterrel. A pamut, mint természetes anyag nagyon kellemes tapintású, ennél a súlynál optimá..

Cikkszám: YT-79216 Készlet: 1
Anyaga: 80% pamut, 20% poliészterTömeg: 300 g/m²Mérete: "M" (A mérettáblázat megtalálható a termék képei között.) Szín: fekete-pirosYATO ROTTWEILER kapucnis, cipzáros pulóver anyaga vastag és meleg pamut-poliészterrel. A pamut, mint természetes anyag nagyon kellemes tapintású, ennél a súlynál optimá..

Cikkszám: YT-79217 Készlet: 1
Anyaga: 80% pamut, 20% poliészterTömeg: 300 g/m²Mérete: "L" (A mérettáblázat megtalálható a termék képei között.) Szín: fekete-pirosYATO ROTTWEILER kapucnis, cipzáros pulóver anyaga vastag és meleg pamut-poliészterrel. A pamut, mint természetes anyag nagyon kellemes tapintású, ennél a súlynál optimá..

Cikkszám: YT-79224 Készlet: 3
Anyaga: 80% pamut, 20% poliészterTömeg: 300 g/m²Mérete: "XXL" (A mérettáblázat megtalálható a termék képei között.) Szín: Khaki, terepmintás YATO MORO kapucnis, cipzáros pulóver anyaga vastag és meleg pamut-poliészterrel. A pamut, mint természetes anyag nagyon kellemes tapintású, ennél a súlynál opt..

Cikkszám: YT-79223 Készlet: 1
Anyaga: 80% pamut, 20% poliészterTömeg: 300 g/m²Mérete: "XL" (A mérettáblázat megtalálható a termék képei között.) Szín: Khaki, terepmintás YATO MORO kapucnis, cipzáros pulóver anyaga vastag és meleg pamut-poliészterrel. A pamut, mint természetes anyag nagyon kellemes tapintású, ennél a súlynál opti..

YATO Munkavédelmi kapucnis pulóver S-es méret MORO
Külső raktáron
Cikkszám: YT-79220
Anyaga: 80% pamut, 20% poliészterTömeg: 300 g/m²Mérete: "S" (A mérettáblázat megtalálható a termék képei között.) Szín: Khaki, terepmintás YATO MORO kapucnis, cipzáros pulóver anyaga vastag és meleg pamut-poliészterrel. A pamut, mint természetes anyag nagyon kellemes tapintású, ennél a súlynál optim..

Cikkszám: YT-79221 Készlet: 1
Anyaga: 80% pamut, 20% poliészterTömeg: 300 g/m²Mérete: "M" (A mérettáblázat megtalálható a termék képei között.) Szín: Khaki, terepmintás YATO MORO kapucnis, cipzáros pulóver anyaga vastag és meleg pamut-poliészterrel. A pamut, mint természetes anyag nagyon kellemes tapintású, ennél a súlynál optim..

Cikkszám: YT-79222 Készlet: 1
Anyaga: 80% pamut, 20% poliészterTömeg: 300 g/m²Mérete: "L" (A mérettáblázat megtalálható a termék képei között.) Szín: Khaki, terepmintás YATO MORO kapucnis, cipzáros pulóver anyaga vastag és meleg pamut-poliészterrel. A pamut, mint természetes anyag nagyon kellemes tapintású, ennél a súlynál optim..

Cikkszám: YT-79214 Készlet: 1
Anyaga: 80% pamut, 20% poliészterTömeg: 300 g/m²Mérete: "XXL" (A mérettáblázat megtalálható a termék képei között.) Szín: világosszürke-sötétszürkeYATO LABRADOR kapucnis pulóver anyaga vastag és meleg pamut-poliészterrel. A pamut, mint természetes anyag nagyon kellemes tapintású, ennél a súlynál opt..

Cikkszám: YT-79213 Készlet: 1
Anyaga: 80% pamut, 20% poliészterTömeg: 300 g/m²Mérete: "XL" (A mérettáblázat megtalálható a termék képei között.) Szín: világosszürke-sötétszürkeYATO LABRADOR kapucnis pulóver anyaga vastag és meleg pamut-poliészterrel. A pamut, mint természetes anyag nagyon kellemes tapintású, ennél a súlynál opti..

Tételek: 1 - 12 / 15 (2 oldal)