Menüpontok
Kosár
A nagyobb rendelésszámoknak köszönhetően hosszabb szállítási idővel kell számolni!
A megszokott 1-2 nap helyett 3-5 nap is lehet a szállítás! Köszönjük a megértést!

Munkavédelmi rövidnadrágok

YATO DIM Munkás rövidnadrág XXL-es méret
Külső raktáron
Cikkszám: YT-80941
- Méret: XXL( A mérettáblázat megtalalálható a termékképek között.)- Szín: szürke-fekete- Anyaga: 100% pamut- Fő anyaga nagy súlyú pamut, kellemes tapintású. A pamut bőrbarát, biztonságos az allergiások számára, és a modellben használt súlyának köszönhetően jó szakadásállóságot garantál.- Tömeg:245 ..

Cikkszám: YT-80940 Készlet: 1
- Méret: XL( A mérettáblázat megtalalálható a termékképek között.)- Szín: szürke-fekete- Anyaga: 100% pamut- Fő anyaga nagy súlyú pamut, kellemes tapintású. A pamut bőrbarát, biztonságos az allergiások számára, és a modellben használt súlyának köszönhetően jó szakadásállóságot garantál.- Tömeg:245 g..

Cikkszám: YT-80936 Készlet: 1
- Méret: S( A mérettáblázat megtalalálható a termékképek között.)- Szín: szürke-fekete- Anyaga: 100% pamut- Fő anyaga nagy súlyú pamut, kellemes tapintású. A pamut bőrbarát, biztonságos az allergiások számára, és a modellben használt súlyának köszönhetően jó szakadásállóságot garantál.- Tömeg:245 g/..

Cikkszám: YT-80937 Készlet: 10
- Méret: M( A mérettáblázat megtalalálható a termékképek között.)- Szín: szürke-fekete- Anyaga: 100% pamut- Fő anyaga nagy súlyú pamut, kellemes tapintású. A pamut bőrbarát, biztonságos az allergiások számára, és a modellben használt súlyának köszönhetően jó szakadásállóságot garantál.- Tömeg:245 g/..

Cikkszám: YT-80939 Készlet: 1
- Méret: L/XL( A mérettáblázat megtalalálható a termékképek között.)- Szín: szürke-fekete- Anyaga: 100% pamut- Fő anyaga nagy súlyú pamut, kellemes tapintású. A pamut bőrbarát, biztonságos az allergiások számára, és a modellben használt súlyának köszönhetően jó szakadásállóságot garantál.- Tömeg:245..

Cikkszám: YT-80938 Készlet: 2
- Méret: L( A mérettáblázat megtalalálható a termékképek között.)- Szín: szürke-fekete- Anyaga: 100% pamut- Fő anyaga nagy súlyú pamut, kellemes tapintású. A pamut bőrbarát, biztonságos az allergiások számára, és a modellben használt súlyának köszönhetően jó szakadásállóságot garantál.- Tömeg:245 g/..

Cikkszám: YT-80935 Készlet: 2
- Méret: XXL(A mérettáblázat megtalaláható a termékképek között.)- Szín: fekete és piros- Anyaga: 100% pamut- Fő anyaga nagy súlyú pamut, kellemes tapintású. A pamut bőrbarát, biztonságos az allergiások számára, és a modellben használt súlyának köszönhetően jó szakadásállóságot garantál.- Tömeg: 245..

Cikkszám: YT-80934 Készlet: 2
- Méret: XL(A mérettáblázat megtalaláható a termékképek között.)- Szín: fekete és piros- Anyaga: 100% pamut- Fő anyaga nagy súlyú pamut, kellemes tapintású. A pamut bőrbarát, biztonságos az allergiások számára, és a modellben használt súlyának köszönhetően jó szakadásállóságot garantál.- Tömeg: 245 ..

Cikkszám: YT-80930 Készlet: 2
- Méret: S(A mérettáblázat megtalaláható a termékképek között.)- Szín: fekete és piros- Anyaga: 100% pamut- Fő anyaga nagy súlyú pamut, kellemes tapintású. A pamut bőrbarát, biztonságos az allergiások számára, és a modellben használt súlyának köszönhetően jó szakadásállóságot garantál.- Tömeg: 245 g..

Cikkszám: YT-80931 Készlet: 3
- Méret: M(A mérettáblázat megtalaláható a termékképek között.)- Szín: fekete és piros- Anyaga: 100% pamut- Fő anyaga nagy súlyú pamut, kellemes tapintású. A pamut bőrbarát, biztonságos az allergiások számára, és a modellben használt súlyának köszönhetően jó szakadásállóságot garantál.- Tömeg: 245 g..

Cikkszám: YT-80933 Készlet: 1
- Méret: L/XL(A mérettáblázat megtalaláható a termékképek között.)- Szín: fekete és piros- Anyaga: 100% pamut- Fő anyaga nagy súlyú pamut, kellemes tapintású. A pamut bőrbarát, biztonságos az allergiások számára, és a modellben használt súlyának köszönhetően jó szakadásállóságot garantál.- Tömeg: 24..

Cikkszám: YT-80932 Készlet: 1
- Méret: L(A mérettáblázat megtalaláható a termékképek között.)- Szín: fekete és piros- Anyaga: 100% pamut- Fő anyaga nagy súlyú pamut, kellemes tapintású. A pamut bőrbarát, biztonságos az allergiások számára, és a modellben használt súlyának köszönhetően jó szakadásállóságot garantál.- Tömeg: 245 g..

Tételek: 1 - 12 / 18 (2 oldal)