Menüpontok
Kosár
A nagyobb rendelésszámoknak köszönhetően hosszabb szállítási idővel kell számolni!
A megszokott 1-2 nap helyett 3-5 nap is lehet a szállítás! Köszönjük a megértést!

Csősatuk

Cikkszám: YT-6513 Készlet: 1
- Kiváló minőségű öntvényből készült YATO csősatu.- A pofák nagyon kemény S55C minőségű anyagból készülnek, amely biztos fogást biztosít a csőre, és megakadályozza, hogy működés közben elforogjon a cső...

Cikkszám: YT-6512 Készlet: 7
Termékleírás: Kiváló minőségű öntvényből készült. A pofák viszont nagyon kemény S55C minőségű anyagból készülnek, amely biztos csíptetést biztosít a csőre, és megakadályozza, hogy működés közben elforogjon a cső. Szerelési mód: csavarozva Állkapocs mérete [inch]: 3 " Az állkapocs mérete [mm]: 90 A..

Cikkszám: YT-6511 Készlet: 2
Termékleírás: Kiváló minőségű öntvényből készült. A pofák viszont nagyon kemény S55C minőségű anyagból készülnek, amely biztos csíptetést biztosít a csőre, és megakadályozza, hogy működés közben elforogjon a cső. Szerelési mód: csavarozva Állkapocs mérete [inch]: 2,5" Az állkapocs mérete [mm]: 76 ..

Cikkszám: YT-6510 Készlet: 2
Termékleírás: Kiváló minőségű öntvényből készült. A pofák viszont nagyon kemény S55C minőségű anyagból készülnek, amely biztos csíptetést biztosít a csőre, és megakadályozza, hogy működés közben elforogjon a cső. Szerelési mód: csavarozva Állkapocs mérete [inch]: 2" Az állkapocs mérete [mm]: 60 An..

Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)