Menüpontok
Kosár
A nagyobb rendelésszámoknak köszönhetően hosszabb szállítási idővel kell számolni!
A megszokott 1-2 nap helyett 3-5 nap is lehet a szállítás! Köszönjük a megértést!

Diagnosztikai eszközök, mérők

Cikkszám: YT-72963 Készlet: 1
A porlasztó beállító és teszter a nyomás, a porlasztás minőségének és a szivárgás szabályozására és ellenőrzésére szolgál a diesel motorok kiváló teljesítményének és gazdaságos működésének biztosítása érdekében.A nagy manométer lehetővé teszi, hogy a mérést a tüzelőanyag-berendezések gyártóinak aján..

YATO Kompressziómérő készlet 50 részes Diesel és benzin motorkhoz 40 bar
Külső raktáron
Cikkszám: YT-73012
YATO Kompressziómérő készlet 50 részes Diesel és benzin motorkhoz 40 bar..

Cikkszám: YT-0672 Készlet: 3
Termékleírás: Professzionális 14 részes készlet szivárgásvizsgálathoz hűtőrendszerekben. - A készlet mikrohullámokat és szivárgásokat észlel a belső égésű motorok hűtőrendszerében. - Hatékony és pontos túlnyomás-jelzés (max. 2,5 bar). - Egyszerűbbé teszi a hűtőrendszer hibáinak diagnosztizálását. ..

Cikkszám: YT-72981 Készlet: 1
Termékleírás: YATO Fékfolyadék teszter Lehetővé teszi a fékfolyadék minőségének gyors ellenőrzését. Motorkerékpárokhoz, személygépkocsikhoz és teherautókhoz tervezték. Tökéletes professzionális műhelyekben, valamint otthoni garázsban történő használatra. - 3 típusú folyadék mérése: DOT 3, DOT 4 é..

Cikkszám: YT-7307 Készlet: 2
Termékleírás: - Maximum 70 BAR nyomásig használható Adapterek: Sorszám, Megnevezés Hossz A menet mérete - 1 izzítógyertya adapter 91 mm M10 x 1 - 2 izzítógyertya adapter 119 mm M10 x 1 - 3 izzítógyertya adapter 135 mm M10 x 1,25 - 4 izzítógyertya adapter 118 mm M22 x 1,5 - 5 izzítógyertya ad..

Cikkszám: YT-73045 Készlet: 2
Termékleírás:- Mérési tartomány: 0-140 I 0-2000 BAR/Psi- 13 darab adapterrel..

Cikkszám: YT-7306 Készlet: 4
Termékleírás: - 31 részes diagnosztikai készlet - Diesel Common Rail motorokhoz..

Vákuum- és AC-pumpa mérő készlet 22 részes -1÷3 bar YATO
Nincs raktáron
Cikkszám: YT-0674
Termékleírás: A vákuumszivattyú egy olyan multifunkcionális eszköz, amelyet autós rendszerek diagnosztizálására használnak, amelyek működése nyomáson vagy vákuumon alapul. Tartozékokkal felszerelve, amelyek szinte bármilyen motorban vagy rendszerben lehetővé teszik a használatot. Mérési tartomány..

Cikkszám: YT-73055 Készlet: 1
Termékleírás: A benzinmotorok henger szivárgásmérője lehetővé teszi az égéstérben lévő szivárgások gyors és egyszerű diagnosztizálását. Ez lehetővé teszi, hogy tesztelje a motor kopásának mértékét azáltal, hogy sűrített levegőt visz be a hengerbe, és meghatározza a henger szivárgása által okozott n..

Cikkszám: YT-73072 Készlet: 7
Professzionális készlet kompressziós nyomás mérésére dízelmotorok hengereiben. A mérés az izzítógyertyákon vagy az injektoron keresztül történhet. Személygépkocsikhoz, kisteherautókhoz és teherautókhoz tervezték, beleértve a közvetlen és közvetett befecskendezéses TDI, HDI, SDI, DTI, JTD, DID motorr..

OBD2 hibakód olvasó teszter YATO
Nincs raktáron
Cikkszám: YT-72977
Termékleírás: Hordozható és könnyen használható tesztelő fedélzeti számítógépekhez. Az OBD2 szabványnak megfelelő személygépkocsi- és szállítójármű-rendszerek diagnosztikájának , valamint eredményeinek tárolására szolgál. - Az OBD2 szabvány szerint működik (Európában EOBD-nek hívják), amely 1996 ó..

Cikkszám: YT-06722 Készlet: 17
Termékleírás: Alkalmas: A műszerrel egyetlen pillantással megállapítható, hogy a: - hűtőfolyadék elegendő fagyállót tartalmaz-e (fagyáspont mérése). - ablakmosó folyadék elegendő fagyállót tartalmaz-e (fagyáspont mérése). - akkumulátor milyen állapotban van (akkusav sűrűség mérése). Műszaki adato..

Tételek: 1 - 12 / 19 (2 oldal)