Menüpontok
Kosár
A nagyobb rendelésszámoknak köszönhetően hosszabb szállítási idővel kell számolni!
A megszokott 1-2 nap helyett 3-5 nap is lehet a szállítás! Köszönjük a megértést!

Szegtáskák, szerszámtartók

Cikkszám: YT-74071 Készlet: 3
Termékleírás: Szerszámöv, vállhevederrel, két nagy tokkal az elektromos szerszámokhoz, fém kalapács-tartóval és egy mély zsebbel a szögekhez vagy csavarokhoz. A fém csattal rögzített főszíj hossza körülbelül 1280 mm. A széles hevedereken rögzített széles hordszíjhoz van csatlakoztatva. A nadrágtart..

Cikkszám: YT-74070 Készlet: 5
Szerszámöv vállhevederrel, két nagy univerzális szerszámtáskávall, fém kalapácstartóval és egy mély zsebbel a szegekhez vagy csavarokhoz. A fém csattal rögzített főszíj hossza körülbelül 1280 mm. A széles hevedereken rögzített széles hordszíjhoz van csatlakoztatva. A nadrágtartó egyensúlyba hozza a ..

Cikkszám: YT-74351 Készlet: 7
Termékleírás: Nagyméretű, tágas táska műszaki 600 D poliészterből, a táska alsó része, a varratok és a fő cipzár megerősített változatban készültek, nehéz teherhordáshoz igazítva. A tépőzáras záró központi fogantyú és a leszerelhető öv megkönnyíti a szállítást. Felszerelve 41 különböző méretű é..

Cikkszám: YT-7400 Készlet: 13
Termékleírás: - Számos mély zsebbel - Szilárdan rögzített fogantyút kapapácsok, fogók biztonságos és kézre eső tárolására - Vastag nylon szövet megerősített varratokkal és fém szegecsekkel - Súly [g]: 1500 - Anyaga: nylon - Szín: Fekete - Mindennapos használatra, iparszerű igénybevételre tervezve -..

Cikkszám: YT-74373 Készlet: 2
Termékleírás: Nagy, nyitott szerszámtartó, műszaki 600 D poliészterből. A tartály alja megerősített, nedvességálló szerkezettel. Fő varratok és zsebek nagy teherbírású kivitelben. Acélcsőből készült, középső fogantyú puha csúszásmentes fedéllel, ellenáll a nehéz terheléseknek és stabilizálja a tart..

Cikkszám: YT-7435 Készlet: 37
Termékleírás: - 31 zseb - heavy duty - erős igénybevételre tervezett - nylonból - vízálló réteggel erősített nejlonból, fém fogantyúval. - Az oldalfalakon kulcsok, fogók és egyéb szerszámoknak kialakított zsebek. -Ez lehetővé teszi, hogy tiszta legyen a munkahelyen, például akkumulátorok cseréjekor..

YATO Szerszámtartó táska csővázas 17 zsebes
Külső raktáron
Cikkszám: YT-74372
Nagyméretű, nyitott szerszámtáska 600 D műszaki poliészterből Alja megerősített, nedvességálló szerkezettel. Így olyan helyeken is használható, ahol kevésbé kellemes munkakörülmények vannak. Fő varrások és zsebek nagy teherbírású változatban. Az alumínium csőből készült központi fogantyú puha csúszá..

Cikkszám: YT-74361 Készlet: 8
Termékleírás: Nagyméretű, tágas szerszámtáska 600 D műanyag poliészterből. Alsó vízálló táskák erős, rugalmas polipropilén-alapú anyagból. Varratok és fő cipzár megerősített változatban, nehéz terhekhez igazítva. Középfogantyú tépőzárral és leszerelhető övvel az egyszerű szállítás érdekében. 15 kül..

Cikkszám: YT-7430 Készlet: 14
- Praktikus 50 zsebes YATO szerszámtáska erősített nejlonból, zsanérokkal ellátott fém bilinccsel megerősítve a könnyű nyitás és zárás érdekében. - A praktikus és könnyen használható cipzár, valamint a számos zseb és rekesz tökéletessé teszik a táskát mobil szolgáltatásokhoz, műhelyekhez, otthon és ..

Cikkszám: YT-08707 Készlet: 1
Termékleírás: - Max. 15 kg terhelhetőség - Fém kivitel - Porfestett felület Garancia: 2 év..

Cikkszám: YT-74002 Készlet: 20
Termékleírás: Tartós és könnyű szerszámöv, amelyet a munka során használt szerszámok tárolására és szállítására terveztek. Az optimális szélességnek és a funkcionális zsebeknek köszönhetően kényelmesebbé teszi a felhasználást. Jellemzők: - Vízálló Oxford 600D poliészter anyagból - 1280 mm hosszú, ..

Cikkszám: YT-74001 Készlet: 4
Termékleírás: Tartós és könnyű szerszámöv, amelyet a munka során használt szerszámok tárolására és szállítására terveztek. Az optimális szélességnek és a funkcionális zsebeknek köszönhetően biztosítják a kényelmet. Jellemzők: - Vízálló Oxford 600D poliészter anyagból - 1280 mm hosszú, rögzített bő..

Tételek: 1 - 12 / 25 (3 oldal)