Menüpontok
Kosár

Szegtáskák, szerszámtartók

Cikkszám: YT-74071 Készlet: 5
Termékleírás: Szerszámöv, vállhevederrel, két nagy tokkal az elektromos szerszámokhoz, fém kalapács-tartóval és egy mély zsebbel a szögekhez vagy csavarokhoz. A fém csattal rögzített főszíj hossza körülbelül 1280 mm. A széles hevedereken rögzített széles hordszíjhoz van csatlakoztatva. A nadrágtart..
Cikkszám: YT-7400 Készlet: 4
Termékleírás: - Számos mély zsebbel - Szilárdan rögzített fogantyút kapapácsok, fogók biztonságos és kézre eső tárolására - Vastag nylon szövet megerősített varratokkal és fém szegecsekkel - Súly [g]: 1500 - Anyaga: nylon - Szín: Fekete - Mindennapos használatra, iparszerű igénybevételre tervezve -..
Szerszámtartó táska 41 zsebes YATO
Nincs raktáron
Cikkszám: YT-74351
Termékleírás: Nagyméretű, tágas táska műszaki 600 D poliészterből, a táska alsó része, a varratok és a fő cipzár megerősített változatban készültek, nehéz teherhordáshoz igazítva. A tépőzáras záró központi fogantyú és a leszerelhető öv megkönnyíti a szállítást. Felszerelve 41 különböző méretű é..
Cikkszám: YT-74373 Készlet: 37
Termékleírás: Nagy, nyitott szerszámtartó, műszaki 600 D poliészterből. A tartály alja megerősített, nedvességálló szerkezettel. Fő varratok és zsebek nagy teherbírású kivitelben. Acélcsőből készült, középső fogantyú puha csúszásmentes fedéllel, ellenáll a nehéz terheléseknek és stabilizálja a tart..
Cikkszám: YT-7435 Készlet: 39
Termékleírás: - 31 zseb - heavy duty - erős igénybevételre tervezett - nylonból - vízálló réteggel erősített nejlonból, fém fogantyúval. - Az oldalfalakon kulcsok, fogók és egyéb szerszámoknak kialakított zsebek. -Ez lehetővé teszi, hogy tiszta legyen a munkahelyen, például akkumulátorok cseréjekor..
Szerszámtartó táska 15 zsebes YATO
Nincs raktáron
Cikkszám: YT-74361
Termékleírás: Nagyméretű, tágas szerszámtáska 600 D műanyag poliészterből. Alsó vízálló táskák erős, rugalmas polipropilén-alapú anyagból. Varratok és fő cipzár megerősített változatban, nehéz terhekhez igazítva. Középfogantyú tépőzárral és leszerelhető övvel az egyszerű szállítás érdekében. 15 kül..
Cikkszám: YT-74002 Készlet: 11
Termékleírás: Tartós és könnyű szerszámöv, amelyet a munka során használt szerszámok tárolására és szállítására terveztek. Az optimális szélességnek és a funkcionális zsebeknek köszönhetően kényelmesebbé teszi a felhasználást. Jellemzők: - Vízálló Oxford 600D poliészter anyagból - 1280 mm hosszú, ..
Cikkszám: YT-08707 Készlet: 4
Termékleírás: - Max. 15 kg terhelhetőség - Fém kivitel - Porfestett felület Garancia: 2 év..
Cikkszám: YT-74371 Készlet: 7
Termékleírás: - Nagy, nyitott szerszámtartó 600D poliészterből - A táska alja megerősített, nedvességálló - A fő varratok és zsebek nagy teherbírásúak. - A puha csúszásgátlós fémcsőből készült központi fogantyú nagy teherbírású és merevíti a táska alakját - 9 különböző méretű és célú zsebbel szerel..
Cikkszám: YT-74001 Készlet: 2
Termékleírás: Tartós és könnyű szerszámöv, amelyet a munka során használt szerszámok tárolására és szállítására terveztek. Az optimális szélességnek és a funkcionális zsebeknek köszönhetően biztosítják a kényelmet. Jellemzők: - Vízálló Oxford 600D poliészter anyagból - 1280 mm hosszú, rögzített bő..
Cikkszám: YT-7433 Készlet: 25
Termékleírás:Praktikus YATO szerszámtáska 16 zsebbel. A praktikus és enyhén működő cipzár, valamint a számos zseb és rekesz tökéletessé teszik a táskát mobil szolgáltatásokhoz, műhelyekhez, otthonhoz és kerthez. Mobil szolgáltatásokhoz, műhelyekhez, otthonhoz és kerthez tervezve. szer..
Szög és szerszámtartó táska övre fűzhető YATO
Nincs raktáron
Cikkszám: YT-74171
Termékleírás: Övre fűzhető táska, amelyet a munka során használt szerszámok tárolására és szállítására terveztek . A tágas zsebek azt jelentik, hogy a legszükségesebb felszerelés mindig kéznél van. Mély zsebekkel vannak ellátva kézi szerszámokhoz, szögekhez, csavarokhoz, szilárd műszaki, vízálló Ox..
Tételek: 1 - 12 / 18 (2 oldal)